Flash back 2012: I Trail la Mallà Barxeta

A primers del 2012 vaig començar fent el Trail la Malla de Barxeta en la seva primera edició, en modalitat corredor. La veritat és que em trobava en molt bona forma, havia fet la meva primera mitja marató (la mitja marató d’Ontinyent 2011) en 1 hora 36 minuts, i estava il·lusionat en provar nous tipus de competicions, especialment de curses de muntanya. Era el primer trail que feia, i estava il·lusionat. Just havíem passat els nadals, i tenia ganes de començar a còrrer més fort, i a més anava amb emics: Arturo, Dani i Xuso. A les 9:30, just abans d’eixir, vaig veure també a Desa (no para esta xiqueta).

El Trail la Malla de Barxeta, era el dia 8 de gener de 2012, a les 9:30. Constava de 17,5 km i 753 metres de desnivell.

El recorregut era dur i exigent, amb alguns trams molt empinants, muntant agafats a una corda. Més endavant hi havia una baixada molt tècnica, per una torrentera trencada, que causava respecte. Les sensacions van ser bones en tota la cursa. Cap al kilòmetre 15 Dani se’n va anar i em va deixar una mica darrere. Després vaig anar recuperant, i vaig entrar a uns metres d’ell, amb el mateix temps. Em vaig quedar content del rendiment i el resultat (1h:38′, possició 121 de la general i 37 dels veterans). Arturo i Xuso van quedar per darrer. Podeu veure fotos de la cursa ací, gràcies a Jaume BA; i el recorregut de l’edició de 2012 ací, gràcies a Maskarell.

La cursa em va pareixer amb un recorregut una mica massa forçat, la sensació era que era poc natural, poc lògic. Això m’han dit que ha millorat en la segona edició, la d’aquest any 2013, una mica més llarga i exigent (vegeu el recorregut ací gravat per Maskarell).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s