Repassant el que ha estat una bona temporada 2012

Ara que estic apunt de començar les curses d’esta temporada 2013, i ja que no he pogut fer-ho abans, aniré fent un repàs a la temporada 2012.

Esportivament, l’any 2012 ha estat un any increïble. Després de la lessió al genoll a finals de 2011 (lligament anterior creuat del genoll dret trencat) vaig haver d’abandonar el bàsquet, i em vaig centrar en còrrer més, sobretot curses de muntanya, i començar a pensar en els triatlons. Al llarg de la temporada he anat superant molts reptes esportius. He fet curses en format kilòmetre vertical, mitges maratons d’asfalt i de muntanya, maratóns d’asfalt i de muntanya, un trail d’alta muntanya de 67 de 67 kilòmetres, dos travessies nadant en aigües obertes de 2000 i 2600 metres, i finalment m’he estrenat en el duatló i triatló (d’asfalt i de muntanya, en distàncies super-sprint, sprint i olímplic).

A més, durant el 2012 em vaig implicar en la creació d’un grup de triatló a l’Olleria que just ara està apunt de cristalitzar en 3 Reptes Club Triatló l’Olleria

En resum una temporada magnífica.

En posteriors entrades aniré fent cròniques de les curses més importants de l’any passat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s