Quan vaig comprendre que sempre correré

En l’anterior post el perquè de «feliç» parlava de com veig jo (el corredor) la pràctica de l’esport amb la gent que t’estima, però quan fas esport amb els nens, per a ells també és una experiència molt especial que recordaran durant molt de temps. Dos exemples: El 9 de Setembre de 2012 vaig fer el València Triatló 2012. Jo vaig anar amb Helio a les 6 del matí, i més tard van vindre els meus pares, Imma, i els meus fills Àngel, de 6 anys, i Joana, de 2 anys i 4 mesos. Per a Joana era la primera vegada que anava a València. Doncs, en Novembre, dos mesos després, vam anar a Dinopolis, en Terol, i just quan vam arribar a l’entrada de València (abans d’arribar a la Pantera Rosa) Joana va dir: Ací va fer la crrera el papa. El mateix va passar uns dos mesos després de què em vegera córrer la 32º Marató Divina Pastora de València.

Amb Joana i Àngel després d'acabar el Triatló de València en distància olímpica

Amb Joana i Àngel després d’acabar el València Triatló 2012 en distància olímpica, amb el crit de Hasta el infinito y más allá

Un altre exemple. En juny de 2012 vaig fer el Trail de l’Aneto, una cursa de muntanya dura, amb 67 km de distància i 3870 metres de desnivell. Vam aprofitar i vam passar una setmana de vacances en Benasc tota la família. Vam estar fent excursions per la muntanya cada dia amb els xiquets. En febrer de 2013, quan un dia tornava a casa des de la feina en Barcelona, el meu fill de 6 anys i mig em va ensenyar els dibuixos que havia fet durant la setmana, i un d’ells era jo fent la cursa de muntanya del Trail de l’Aneto.

Dibuix del papa fent una cursa de muntanya en Pirineus fet per Àngel (6,5 anys) 7 mesos després defer la cursa

Dibuix del papa fent el Trail de l’Aneto 2012 fet per Àngel (6,5 anys) 7 mesos després defer la cursa

Aquest dos exemples mostren la importància que tenen estes experiències per als xiquets. I òbviament, com a pare m’omplen de satisfacció. De fet aquests dies vaig entendre que correré i faré esport mentre puga, perquè moments com aquests no s’obliden, i no es paguen en diners.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s